Michael Jackson a murit

Din pacate fiecare stea isi are clipa de cadere… unii mai mult, altii mai putin. Iar in final… de tot. Incredibil, dar adevarat cele mai bune sincroane din lume tocmai au disparut alaturi de omul care le putea face atat de bine, Michael Jackson.

A avut un vis ciudat, de neinteles pentru unii. Mereu trebuie sa fie guri rele care sa il acuze ca s-a operat, ca prea multe operatii… ca prea mult nu stiu ce, ca prea asa, ca a fost cu capul, ca el si copii…etc. Hai sa fim seriosi, doar oamenii gelosi pot face una ca asta. Plus ca daca el a vrut sa fie alb, e strict treaba sa. Intr-un final a si reusit chiar daca asta nu a durat. Imi pare rau ca restul operatiilor nu i-au reusit. Sa visezi sa fii alb… cred ca se trage de la discriminarea care avea loc in acele vremuri.

Si-a inceput cariera de la 11 anisori, alaturi de ceilalti frati ai sai in Jackson 5, iar in 1971 a debutat solo find cunoscut si dominant in muzica sa, si ajungand primul artist afro-american care a avut succes la MTv.

A fost un om bun, a facut multe gesturi caritabile, cu toate ca a fost acuzat de multe ori de pedofilie, mi-e greu sa cred. Trecem peste. A fost un om extraordinar, iar sincroanele sale perfecte l-au facut nemuritor… ca de altfel si muzica buna.

Odihneste-te in pace Michael Jackson!

~ de Aleeda pe iunie 26, 2009.

Un răspuns to “Michael Jackson a murit”

  1. DINTR-UN CERSETOR, A DEVENIT PRINT, DAR NU PESTE NOAPTE, CI MUNCIND DIN GREU, INDURIND UMILINTE, CUNOSCIND NEDREPTATI SOCIALE… SI-A AJUTAT FRATII SA DEVINA CUNOSCUTI, A FOST „VANDUT” DUSMANILOR SAI, NICI MACAR PE CITIVA ARGINTI. ACUM SE RIJEAZA IN CHIP DE IUBITORI AI „SARMANULUI PRINT”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: