Cunostiinta cu mine

Inceput… hmmm… cuvintele inceput si infinit mi-au dat tot timpul o emotie interioara de nedescris. Nu mi le pot imagina niciodata. 😀 Nu as putea.

A fost odata ca niciodata o fetita, cu ochii mari albastri, cu buclite blonde de ingeras… cu zambetul copilaresc… si inocenta in privire. Ii placea muzica clasica si masinutele, stelele si luna, padurea si marea, dulciurile si poezia. Cat paradox adunat intr-o fetita.

Timpul a trecut, copila a crescut si s-a transformat in ceea ce azi numim o copila zvapaiata. Fetita cu ochi albastri si bucle blonde si-a schimbat culoarea. Azi e castanie, cu ochii neinchinati ca frunza, dar cu o privire ceva mai puternica. Inocenta se vede doar in adancul lor. Azi ii place sa conduca o motocicleta periculoasa , sa scrie, sa citeasca, sa se cufunde in istorie, si pentru nimic in lume sa nu lipseasca muzica si arheologia. Tarnacopul si harletul sunt la indemana ei.  Azi se hraneste cu istorie, fotografie, masini, literatura si mistere, si neaparat adevar. Pur si curatel asa cum il vad unii din noi.

Sper ca v-ati dat seama ca vorbesc despre mine. Daca nu treceti mai departe si nu va pierdeti vremea citind ce scrie aici. Nu vreau sa risc sa va plictisesc… o pot face adesea, si anume voit. Sincer nu stiu ce sa va spun despre mine. Nici eu nu stiu cine e persoana pe care o privesc in fiecare zi in oglinda. Poate nu voi afla niciodata. Am intrebat-o mereu, dar se multumeste doar sa ma imite. Si nu, nu sufar de dubla personalitate. 😀 Ma las doar pierduta pe aripile cuvintelor… pentru a infatisa ceva ce cred ca pot sa fac pentru voi.

Nu-mi place sa raman fara raspunzuri… tot timpul am fost curioasa sa stiu „de ce asa si nu, asa?” De mica am fost „altfel” si asta imi da batai de cap si in ziua de azi. De ce nu pot fi si eu un copil ca oricare altul din ziua de azi? Pentru ca nu pot. Nu pot renunta la ceea ce fac in clipa asta.

Ma dau tuturor care vor sa ma asculte, sa-mi citeasca smintelile… M-am izolat in ispititoarea lume ce se desfasoara intre ochii mei si ecranul monitorului. Calatoresc departe si imprastiu vise si iluzii celor satui de saturatul gri al acestei lumi.

Pe de-o parte exista oameni care prin felul lor de a fi, prin gesticulatia mainilor si expresia fetei te pot face sa iti doresti sa lasi ceva in urma. Nu va voi spune nimic nou. Nu poate fi decat dorinta ce exista in orice fiinta, de a lasa o urma, fie si numai o semnatura cu degetul, pe o oglinda aburita…

Bla-bla-bla, Eu.


13 răspunsuri to “Cunostiinta cu mine”

  1. gandesti frumos:) si bafta in tot ceea ce faci!

  2. Multumesc frumos Ana… aidoma iti doresc si tie. 😀

  3. SA NU TE SPERIE GANDUL CA ESTI ALTFEL DECAT MULTIMEA PE CARE O VEZI SI AI VAZUT-O ZILNIC.
    ESTI PROFUNDA, VREI SA STII… NU TE MULTUMESTI CU SUPERFICIALITATEA…
    SI EU AM FOST SI SUNT ASA.(DE MAJORITATEA CELOR CU PRIVIREA GOALA… SUNT DE NEINTELES)
    CONTINUA -TI DRUMUL SI FII ATENTA!
    MIRELLA

  4. descrierea ta … imi place :d…ce am inteles eu…esti frumoasa, desteapta,iti place poezia(ceea ce ma intereseaza cel mai mult) :P…esti interesata sa cunosti cat mai multe (la fel si eu 😛 ) iti place adevarul…rezulta ca esti foarte ok din ce am citit aici.

    te-am pupat!

    O zi buna!

  5. dacă îți pui o poezie..ca rezultat al citirii poeziilor mele as fi cel mai fericit … viceversa tot fericit 😛

    acum..revenind la blogroll…te am de ceva vreme acolo 🙂

    o zi buna >:D<

  6. Placut chip infatisat in clipa si Frumoasa asemanarea inaintata dinspre memento…

  7. Ma simt flatata ;))

  8. Ai stiut sa ti alegi cuvintele de inceput; mi au placut, ti se potrivesc si de aceea era un fel de a spune de la mine „bun aflat in libertatea blogosferei… ma bucur ca suntem colegi

  9. 😉

  10. poti lua legatura cu mine pe admin@tuningmioritic.ro
    Astept materialul tau . O seara faina .
    Scuze de intarziere.

  11. …citind…si recitind…imi revin in minte ganduri si stari de mult ramase in uitare…tot ce odata pentru mine insemna ..totul! M-au incantat cuvintele tale…si mi-au adus aminte de un sfat al marelui Goethe…”Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos…!”
    O seara cat mai frumoasa! 🙂

    • Multumesc frumos pentru urare… nu mai intrasem de cateva zile pe blog… a fost o surpriza placuta sa vad comentarii noi. Revin cu un articol, azi, sau maine cel tarziu, cu toate ca sunt luata si cu proiecte, si cu sesiune, si cu licenta. :)) asta e.

  12. Femeie (curioasa) razboinica si „rebelda”. 🙂
    Am retinut.

Lasă un comentariu