Bungee-Jumping

Am aici un prieten, care si-a depasit o teama. Aceea de a sari in gol…de la barajul Vidradru. In fiecare om exista curajul, trebuie doar cautat in interiorul ascuns… Ai impresia ca nu o sa sari niciodata cand te afli acolo… dar la un moment dat te gandesti de ce nu? Si sari… si simti aerul acela care te imbratiseaza in abandonarea ta totala… cu viata atarnand de-un fir… si te simti invaluit de o mare de adrenalina, si simti nevoia sa tipi,  si nu-ti vine sa crezi ca ai facut-o… king of the world cu capul in jos.

Amuzanta partea in care nu dadea drumul la bara, dar ia nu acuzati omu’  ca nici voi nu ati sari din prima…nu cred. Pe demonstrate. (te-am scos :)) Rhadoole ) Eu nu ma dau breaza… cine stie la a cata m-as fi aruncat? :))

Ia sa ne facem curaj.Eu sigur o sa o fac odata in viata…(cel putin) O parte oricum am facut-o caci ma pasioneaza alpinismul si am practicat in chei… e asemanatoare senzatia cu rapelul de la stanca cu plomba… atata ca totusi esti cu capul in sus 😀 celor care li se face pofta e 100 de euro… spor… si  CURAJ!

~ de Aleeda pe august 27, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: