Femei ucigase II

Una din cele mai cunoscute criminale este (pentru ca mai traieste inca) Jean Harris, o fosta directoare a unei scoli de fete „Madeira Girls&School”. Nascuta Jean Struven in 1923, cel de-al doilea copil din cei 4, a dus o viata normala, absolvind colegiul Smith in 1954, dupa care s-a casatorit cu Jim Harris. Cuplul a avut doi copii insa, in 1964 divorteaza pentru ca relatia lor se erodase odata cu cresterea copiilor.In acelasi an il cunoaste pe doctorul Herman Tornower, cu care incepe o relatie care nu avea sa se incheie cu bine, acesta fiind cunoscut drept ca un Casanova de babaciuni,urat si chel. Jean realizeaza ca e inselata, cu o secretara a scolii in care era directoare, ajungand sa ii terorizeze pe amandoi cu telefoane.

In martie 1980 Jean are o cadere nervoasa, si hotaraste sa se sinucida, nu insa fara sa il mai vada pe Herman inca odata. Ajunsa in fata casei lui, intra la el in casa pe motiv ca vrea sa ii dea flori, si vazand lucruri ale amantei, scoate pistolul si il impusca de 4 ori in stomac.

Procesul a inceput in 21 Nov.1980 si a fost unul din cele mai lungi din istoria statului, durand nici mai mult, nici mai putin, de 14 saptamani. Acest lucru a uimit presa New York, dar nu a schimbat sentinta.

Ea spune ca a avut o amnezie, si ca nu isi aminteste decat apasarea tragaciului, fiind condamnata la 12 ani de inchisoare, pentru crima de gradul doi, iesind in 1992. Astazi Jean Harris se ocupa cu strangerea de fonduri pentru copii si educatie.

~ de Aleeda pe decembrie 22, 2008.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: